LMK-stafetten

Når:
9. august 2017-19. august 2017 heldags
2017-08-09T00:00:00+02:00
2017-08-20T00:00:00+02:00
Hvor:
Norge
Norge
Pris:
Gratis
LMK-stafetten @ Norge | Norge

LMK-Stafetten skal engasjere hele Norges Motorhistoriske bevegelse , i et felles løft, for å kunne skape kunnskap i hele befolkningen om den kulturskatten motorhistorien representerer. På denne måten kunne påvirke det politiske Norge til å flytte motorhistorien fra toll og avgifts fokus til kultur fokus.

Har du kjøretøy eldre enn 30 år? Delta i stafetten og vis din kulturskatt fram i valgåret. Vær med i et felles løft for at våre politikere skal få øynene opp for at våre kjøretøy ikke er avgiftsobjekter, men Kultur på Hjul. Samlet kan vi vinne fram!!

Gå inn på Facebook siden LMK-Stafetten 2017 eller nettsiden lmk.no og finn ut hvor og  år stafetten er i ditt distrikt. Det er ingen påmelding. Du bestemmer selv hvor langt du vil kjøre med. Denne hyggelige dugnaden vil gi din organisasjon mulighet til å få anseelse som den kulturorganisasjonen den er.

Hvem kan delta på stafetten?
– Alle med veterankjøretøy over 30 år (også de som ikke er medlem i en klubb).
– Det er ingen påmelding
– Alle kan delta på hvilke etapper og hvor langt de ønsker

Hvordan vet vi hvor og når stafetten er i vårt område?
– Kjøreruta vi bli lagt ut på nettsiden til LMK.no
– For de av dere som er på facebook, oppfordres det å gå inn på FB siden LMK-stafetten 2017. Der vil det fortløpende legges ut info om det videre planleggingsarbeid, samt kjøreruta.