Medlemsfordeler

Folkevogn Tidende

Alle medlemmer får medlemsbladet: Folkevogn Tidende fritt tilsendt i  posten 4 ganger i året.

Veteranbilforsikring

Som en LMK-tilknyttet klubb kan vi tilby en meget gunstig veteranbilforsikring til våre medlemmer. fra kr 465 NOK med fri kjørelengde.

Delelager

Klubbhuset, som er en gammel låve, ligger på Skollenborg i Buskerud. Lokalet blir bl.a. brukt til klubbens månedlige klubbkveld, hvor medlemmer og gjester hygger seg sosialt, eller foretar innkjøp av VW-deler fra velfylte hyller.

Ombygging og forskriftsgruppe

Som medlem har du tilgang til et team som jobber med forskiftstolkning for originale, ombygde og bevaringsverdige spørsmål. Sliter du med å finne frem korrekt informasjon eller trenger veiledning ifm vedtak gjort av statens vegvesen eller versted vdr. PKK vil vi kunne hjelp og rettlede deg.

Modell-hjelp

Vi har som norges største klubb tatt på seg ansvaret for medlemmer som enkelte biltype. har du spørsmål som er spessifike for din modell kan du kontakte personer direkte med spessielle kunskaper om din modell.

Kurs & treff

Som medlem har du tilgang på alle arrangementer og kurs som avholdes av våre lokallag - der i blant motorkurs og andre fagdager. Samt treff og medlemsmøter

lokal- og regionslag

Har du gått rundt med tanken om å stifte en VWklubb? Hvorfor ikke sette igang uten det kjedelige administrative sånt fører med seg som webside, medlemsregister, medlemsblad, årsmøter osv. Slå deg sammen med Veteran VW klubben. Og stift et region- eller lokallag og bruk tiden din på treff og garsjevirksomhet.

Rabattordninger

Som medlem får du tilgang til alle rabattordningene vi har med flere leverandører. Sjekk siste nummeret av folkevogntidene for gjeldene avtaler.