Personvernerklæring

Personvernserklæring for:
Veteran VW klubben Norge

Org nr: 984 883 951

Vår nettstedsadresse er: https://www.vvwklubb.no

Informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Veteran VW klubben Norge deler ikke opplysninger med andre organisasjoner eller bedrifter for kommersiell grunn (vi selger ikke medlemsdata). Vi er restriktive med dato, og behandler dem iht Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).
 
Trykkeriet:
Postlister for utsending medlemsavisen Folkevogn Tidende (FT) skjer via trykkeriet. Ønsker du ikke at informasjon skal sendes til trykkeriet send melding til styret og vi kan stoppe utsendingen av FT til deg. Vi kan dessverre ikke sende FT til deg uten å sende navn og postadresse til trykkeriet.
 

Medlemsregister: Advanced Imaging AS leverer medlemsregisteret via sitt produkt styreweb. Les styreweb sin personvernserklæring. Her lagres data over medlemmene som danner grunnlaget for utsendelse av medlemskontigent og annnet klubbrelatert informasjon som distribueres per post eller epost.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Medlemsinformasjon blir lagret i medlemsregisteret til den dagen du melder deg ut, eller ønsker å bli  slettet all informasjon om. Vi kan dessverre ikke opprettholde et medlemskap for deg om du ikke ønsker å dele informasjon om ditt navn og postadresse.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Ønsker du å melde deg ut – send epost til leder@vvwklubb.no.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger

Vi ønsker at våre medlemmer skal følge at de trygt kan oppgi sine opplysninger til oss. For å påse at dette kan følges til en hver tid vil vi:
  • Ikke selge informasjon om medlemmer
  • Påse at den informasjon vi deler med tredjepart blir behandlet på en forsvarlig måte.
  • Kun dele data med organisasjoner som er direkt påkrevd for å opprettholde medlemstilbudet.
  • Påse at data vi deler med leverandører ikke omfatter data som de ikke trenger for å utføre jobben.